top of page

Als kind had ik altijd oneindig veel energie. Zoveel zelfs dat mijn ouders er aan twijfelde of ik geen ADHD had. Gelukkig kon ik die energie kwijt in sporten, waar ik goed in was.

 

Echter, op de middelbare school veranderde er iets in mij. Gesprekken tijdens de pauzes gingen plotseling alleen nog maar over hoeveel iedereen had gedronken in het weekend en daar ging ik nooit echt in mee. Ik voelde me steeds minder 'cool' en steeds meer een buitenbeentje. Ik begon mezelf steeds meer terug te trekken en vond mijn uitvlucht in gamen waar ik naast het sporten bijna al mijn vrije tijd aan besteedde. 

De moeilijkste periode in mijn leven was tijdens mijn afstuderen en de twee jaar die daarop volgde. Ik werd eigenlijk helemaal niet blij van mijn studie/werk en had 's ochtends moeite om mijn bed uit te komen. Ik leefde vooral voor mijn vrije tijd waarin in kon gamen. Dit ging meestal gepaard met een pak stroopwafels of een zak kruidnoten. Bovendien speelde ik vaak tot laat door, waardoor ik slecht sliep en de volgende dag nog minder zin en energie had. Ik zat vast in een vicieuze cirkel waarvan ik niet wist hoe ik eruit kon komen...

Door de worstelingen met mezelf en het besef dat er iets moest veranderen ging ik op zoek naar antwoorden. Ik ben mij vervolgens gaan verdiepen in thema's als zelfvertrouwen, slaap, yoga, meditatie, voeding, positieve psychologie en gedragsverandering. Dat was voor mij het begin van mijn reis in persoonlijke ontwikkeling op zoek naar gezondheid en geluk.

_D4R0456_edited.jpg
IMG-20200725-WA0004.jpg

Mijn fascinatie met eerder genoemde thema's leidde ertoe dat ik in 2018 besloot het roer drastisch om te gooien en mezelf te gaan opleiden tot coach. Na het afronden van mijn eerste coachopleiding ben ik in 2019 gestart met 'Glenn Potvliet Coaching'

Naast het coachen van mensen vanuit mijn eigen praktijk heb ik 3,5 jaar gecoached voor SPAT verandert als vitaliteitscoach voor militairen uit de regio en ben ik nog steeds actief als vitaal coach voor de Politie Oost-Brabant en als burn-out coach voor BoFit. 

Inmiddels noem ik mijzelf 'The Feel Good Coach' en zet ik al mijn kennis en ervaring in voor mijn missie om zo veel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezond en gelukkig leven. En dit, gun ik jou ook... 

Mijn uitvlucht was gamen en eten... voor jou is dit misschien alcohol, roken, Netflix, social media of obsessief sporten. Het maakt niet uit. De principes om hieruit los te breken zijn hetzelfde. Laat me je helpen, zodat ook jij vol positieve energie uit bed kan stappen

It's time for you to feel good again!

Hoi, mijn naam is Glenn 

Weg Van Het platteland

Ervaringen van anderen

''Het op rustige wijze uitgelegd krijgen van hoe gewoontes/gedragingen tot stand komen was zeer verhelderend en heeft me geholpen om een bewustwordingsproces op gang te brengen. Ik heb nu echt inzicht in waarom ik elke keer een sigaret nam. Dit proces was een belangrijke stap om mijn rookgedrag te kunnen veranderen, zo had ik het nog nooit bekeken! 

De respectvolle en vriendelijke wijze waarop Glenn met mijn worstelingen omging en de rustige en vrolijke benadering, gaven mij het vertrouwen dat ik durfde te zeggen wat ik dacht en voelde bij de oefeningen. Humor ontbrak niet tijdens de sessies en het lachen tijdens de oefeningen heeft me geholpen om angsten en twijfels te doen vervagen.

​Als ik terugdenk aan de unieke en originele wijze waarmee ik afscheid mocht nemen van mijn sigaretten, heb ik een grote lach op mijn gezicht. Mooier had niet gekund!

Hartelijk dank voor je hulp Glenn''

Marianne

Coach trajecten

Quick energy boost traject

3 maanden

Feel Good Again traject

6 maanden

Life Transformation traject 

12 maanden

bottom of page