top of page
Koken met groente

LIFE(STYLE) TRANSFORMATIE PROGRAMMA

6 maanden

12 één-op-één coach gesprekken

 24 groepstrainingen 

Na bijna 4 jaar een vitaliteitsprogramma te hebben gedraaid voor Defensie en het schrijven van 3 leefstijlprogramma’s voor de Politie heb ik mijn kennis en ervaring gebundeld tot dit nieuwe Life(style) Transformatie Programma. Dit is jouw kans om als één van de eerste deelnemers mee te doen met 50% korting!

Wat houdt het programma in?

Het programma duurt 6 maanden (half april t/m half oktober) en bestaat uit 12 één-op-één coachgesprekken plus 24 Fysiek & Mentaal Fit Training samen met een kleine groep andere deelnemers.

Tijdens de één-op-één gesprekken kijken we samen welke stappen je het beste kunt zetten voor een gezonder en leuker leven en begeleid ik je in het proces van gedragsverandering. 

 

Daarnaast kun je 1 keer per week meedoen met de Fysiek & Mentaal Fit Trainingen. Deze vinden plaats op maandagavond van 19.00 tot 20.00 bij het Burgemeester Sweensplein in Rijen. De eerste training is op maandag 15 april.

Groene smoothie drinken

Krijg meer energie

Word fitter, sterker & slanker

Vergroot je zelfvertrouwen

Voel je gezonder en gelukkiger

Wat maakt dit programma uniek?

1) De focus op het creëren van blijvende gedragsverandering.

 

Tijdens mijn studententijd liep ik er voor het eerst tegen aan hoe moeilijk het was om een aantal van de slechte gewoontes die ik had opgebouwd te doorbreken. Sindsdien ben ik me in gedragsverandering gaan verdiepen. Nu, meer dan 10 jaar later, ben ik dankbaar dat het mijn werk is om anderen hierin te mogen begeleiden.   

Een van de dingen die ik al snel had ontdekt is dat weten WAT je moet doen zelden voldoende is om ook daadwerkelijk te veranderen. Weten dat elke avond een zak chips eten niet gezond is is bijvoorbeeld niet genoeg om ook daadwerkelijk gezonder te gaan eten. De echte uitdaging zit hem in het doorbreken van je huidige gewoontes en het aanleren van nieuwe gewoontes, oftewel gedragsverandering…

 

Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik tijdens de coachgesprekken niet ook inhoudelijk met je mee zal denken over welke stappen je het beste kunt zetten, maar het echte werk begint daarna pas.

Hoe werkt gedragsverandering dan?

Wat ik heb geleerd is dat het veranderen van je gedrag altijd start met een verandering in mindset. Zoals één van mijn eerste docenten ooit tegen me zei: 

 

''Verandering van gedrag start met een verandering van perspectief’'. 

Hier een paar voorbeelden:

  • Zolang jij gelooft dat gezond en lekker eten niet samen gaan en je moet kiezen tussen het één of het ander, zal je nooit een gezond voedingspatroon aanleren.

  • Zolang jij slapen zonde vindt van je tijd, zal je nooit de gewoonte ontwikkelen om op tijd naar bed te gaan. 

  • En zolang je er telkens tegenop ziet om te gaan sporten, zal dit nooit een vast onderdeel van je leven worden.

 

Niemand doet iets wat hij/zij niet leuk vindt voor de rest van zijn leven. Enkel wanneer je datgene waar je eerst tegenop zag als fijn(er) gaat ervaren kan dit onderdeel van een nieuwe leefstijl worden. En dit is precies waar we tijdens de coachgesprekken aan zullen werken!

Image by Diego PH

''Verandering van gedrag start met een verandering van perspectief’'

2) De Fysiek & Mentaal Fit Trainingen

Ook de groepstrainingen zijn uniek doordat ze gericht zijn op zowel het verbeteren van je fysieke als mentale gezondheid. Je gaat aan de slag met je conditie en kracht, maar ik verwerk ook elementen uit de yoga in de trainingen voor meer bewegingsvrijheid en meer rust in je hoofd.  

Bovendien begeleid ik je tijdens de trainingen niet alleen om de oefeningen juist uit te voeren, maar coach ik je ook mentaal. Hierdoor blijft je motivatie hoog en leer je positieve gedachtes te koppelen aan het sporten zodat je straks nooit meer zonder wilt!

Tijdelijk 50% korting!

Nu voor slechts €555,- 

Niet goed, geld terug garantie!

3) Dit programma gaat dieper dan enkel voeding, slaap en bewegen.

Tijdens de coachgesprekken kijken we namelijk ook naar andere levensgebieden die belangrijk zijn voor je gezondheid en geluk zoals:

  • Zingeving (heb jij doelen waar je 's ochtends enthousiast voor je bed uit stapt?)

  • Mindfulness (kun jij je goed concentreren en leven in het hier en nu?)

  • Relaties (heb je fijne mensen om je heen?)

  • Zelfvertrouwen (durf jij jezelf te laten zien en je doelen achterna te gaan?)

Vandaar de naam Life(style) Transformatie Programma.

Mensen dansen op Concert

Aanmelden

Interesse? Meld je aan vóór 8 april door het onderstaande formulier in te vullen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanmelden

Je bericht is succesvol verstuurd!

image.png
bottom of page